Kindertehuis Jakaranda

Jacaranda kindertehuis in Limbe
In het kindertehuis van de zusters van Onze Lieve Vrouw in Limbe, worden zo’n veertig kinderen opgevangen. Er is plaats voor meer kinderen, maar de financiële middelen om hen op te vangen ontbreken. De zusters hebben grote moeite om het kindertehuis draaiende te houden. De kinderen verblijven er gedurende het hele jaar, behalve in de vakanties. De vakantie brengen de kinderen, als dat lukt, bij familieleden en soms de eigen ouder door. Daardoor blijven de kinderen ook gewend aan het gewone leven in de village. Stichting Zikomo heeft met een gift voorzien in dagelijkse benodigdheden voor het kindertehuis en ook wel gezorgd voor maïs die de kinderen naar hun vaak zeer arme familie meenemen als ze daar hun vakantie doorbrengen.

Een rondleiding door het kindertehuis Jakaranda.    Een woordje van Zuster Linda.

Een kind van Jakaranda doet een woordje.    De kinderen van Jakaranda danken u!