Kerstmis 2004

Ook dit jaar vragen wij aandacht voor Stichting Zikomo. Onder het motto:

Wat u kunt missen, kunnen zij gebruiken!

Lege suikerzakjes en shampooflessen?                 > Pillendoos en medicijnfles.
Afvalhout?                          > Brandhout om op te koken
Plastic zakken?                   > Voorkomen dat het (stro)dak lekt.
strandmatje?                       > Zit- en slaapplaats.
Oud papier, ijzerdraad en elastiek?                             > Voetbal en speelgoedauto.
Kerstkaarten?                     > ?

Zo zijn er veel dingen die wij best kunnen missen, terwijl mensen in Malawi ze goed zouden kunnen gebruiken.
Het verschepen van grote hoeveelheden suikerzakjes, afvalhout, shampooflessen, plastic zakken, strandmatjes, papier en ijzerdraad is helaas niet te doen.

Kerstkaarten kan de bevolking van Malawi niet gebruiken, maar door bijvoorbeeld geen of minder kerstkaarten te versturen, wordt een bedrag bespaard dat aan hen kan worden besteed. Dan kunnen mensen worden geholpen die onvoldoende en soms zelfs niets te eten hebben en kunnen kinderen naar school gaan. Wat u kunt missen, kunnen zij gebruiken!

Wat u dus wel kunt doen is het overmaken van een gift aan Stichting Zikomo!

Zikomo (bedankt)!